Pasveer volgend seizoen terug naar Heracles

Remco Pasveer staat ook volgend jaar onder contract bij Heracles Almelo. De club liet weten dat het de optie in het contract van de aan Go Ahead Eagles verhuurde doelman gaat lichten.
"Hij heeft zich goed ontwikkeld en heeft nog een optie in zijn contract. Die optie lichten we", liet trainer Gertjan Verbeek weten. Pasveer komt momenteel op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles. Met die club maakt hij een goed seizoen door in de Jupiler League.
Overigens betekent de terugkeer van Pasveer komende zomer niet dat Martin Pieckenhagen moet vertrekken bij Heracles. De ervaren doelman is in het bezit van een aflopend contract. Heracles liet echter weten dat er in de winterstop met de spelers die een aflopende verbintenis hebben gesproken gaat worden.
Pasveer staat maandagavond voor een terugkeer in Almelo. Met Go Ahead Eagles treft hij Heracles in het bekertoernooi. Het doorgaan van het duel is nog niet zeker, maar Heracles wil er alles aan doen om gewoon te spelen. "Wij zullen een bespeelbaar en sneeuwvrij veld opleveren", aldus Verbeek. Het veld werd zondag afgedekt met plastic. Volgens Verbeek is het kunstgrasveld van de club 'uitstekend' bespeelbaar.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter