Nieuwe spits in de winterstop lijkt uitgesloten

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Go Ahead Eagles zich in de winterstop nog versterkt. Een laatste blik in het huishoudboekje, afgelopen week, maakt het financieel bijna onmogelijk om tussentijds een spits aan te trekken.
De Deventer club is nog wel in onderhandeling met Reza Ghoochannejhad, die vanaf januari een contract voor 2,5 jaar kan tekenen. "Het contracteren van Reza heeft prioriteit", zegt trainer Andries Ulderink. "Maar dan houdt het zeer waarschijnlijk op. Als technische staf willen we er graag een spits bij, maar ik begrijp dat de financiële kant van het verhaal heel moeilijk is. Veel clubs in de eerste divisie zijn nu al in de problemen gekomen. Zover is het bij ons niet en ik heb er ook alle begrip voor dat Go Ahead Eagles geen financiële risico's neemt. Alleen met externe financiering is nu nog wat mogelijk. Maar dan moet het wel een buitenkansje zijn"
Na het wegvallen van Koen van der Biezen, die zijn voorste kruisband afscheurde en in ieder geval tot het einde van het seizoen niet kan spelen, wilde Ulderink zijn selectie met een centrumspits versterken. Er werden veelvuldig spelers bekeken. Zo werd de clubloze Gertjan Tamerus uitgenodigd maandag mee te spelen tegen DVS, maar Tamerus ging niet op dat verzoek in.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter