Onderschatting dreigt tegen Eindoven

Kari Arkivuo is weer hersteld van zijn blessure en keert vrijdag terug in de basisopstelling van Go Ahead Eagles. De Finse middenvelder neemt de plaats in van de geschorste Maikel Kieftenbeld. Ook Wout Droste is weer fit, maar hij zit nog niet bij de wedstrijdselectie. Het herstel van aanvaller Patrick Gerritsen duurt langer. Voor hem komt het duel met Eindhoven te vroeg.
Trainer Andries Ulderink kiest voor een middenveld met Arkivuo en Van Leeuwen, twee aanvallend ingestelde spelers. "Zo hebben we in de voorbereiding en aan het begin van het seizoen eerder gespeeld'', zegt oefenmeesters. "Ik kan me een paar heel goede wedstrijden herinneren, ook in de voorbereiding speelden we zo. Daarom denk ik ook niet dat we met een te aanvallend ingesteld middenveld spelen. Bovendien spelen we niet uit tegen een ploeg, die constant wil aanvallen. Al onderschatten we FC Eindhoven zeker niet. Een onvoorspelbare ploeg."
Jordy Zuidam maakt eerst nog speelminuten in de oefenwedstrijd van maandag, tegen DVS'33. Ook Ceriel Oosthout maakt daar naar verwachting zijn rentree. Wout Droste (bovenbeen) en Patrick Gerritsen (knie) zijn bijna hersteld van hun blessures. Droste hervat maandag de training en ook Gerritsen kan naar verwachting later volgende week weer bij de selectie aansluiten De vermoedelijke opstelling:

FC Eindhoven was deze week vooral in het nieuws over de zogenaamde 'belchinezen' die op de tribune die mogelijk in verband gebracht kunnen worden met een grootscheeps gokschandaal.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter