Oefenwedstrijd tegen DVS'33 eindigt gelijk

De reserves van Go Ahead Eagles, aangevuld met een aantal basisspelers, is er niet in geslaagd DVS’33 te verslaan. De zaterdag-eersteklasser hield Go Ahead Eagles op het kunstgrasveld van Apeldoornse Boys op 1-1 en dat was zeker niet onverdiend.
Bij Go Ahead Eagles maakte Ceriel Oosthout zijn rentree na 17 maanden blessureleed. Duidelijk was te zien dat hij nog spelritme mist. Ook Jordy Zuidam, die vrijdagavond al zijn rentree maakte tegen FC Eindhoven, mocht negentig minuten lang opdraven tegen de ploeg van Hennie in ’t Hof, voormalig tweede trainer van Go Ahead Eagles.
Go Ahead Eagles slaagde er in negentig minuten zelden in voor gevaar te zorgen voor het doel van DVS’33. De Ermelose ploeg hield simpel stand. Go Ahead Eagles was wel meer in balbezit, maar in de omschakeling bleek de amateurclub een lastige klant. Het gelegenheidsduo Kobussen/Maruanaya, dat het centrum van de defensie vormde, liet nogal wat steekjes vallen. Uit één van die momenten nam DVS’33 de leiding en pas aan het einde van de eerste helft werd het 1-1 en dat was de verdienste van Sonny Bosz.
De tweede helft was nog minder. Bij Go Ahead Eagles was invaller Reza Ghoochannejhad een keer gevaarlijk, maar ook de amateurs waren enkele keren dreigend. Gescoord werd er echter niet meer op het door de rijp glad geworden kunstgrasveld.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter