Een topper die vraagt om revanche

Trainer Andries Ulderink maakt pas kort voor de wedstrijd bekend met welke elf hij tegen Cambuur strijdt. Maar echte verrassingen zijn niet te verwachten in zijn basiself voor de topper in Leeuwarden.
Timon van Leeuwen zal waarschijnlijk de plek van de nog geblesseerde Kari Arkivuo innemen. Arkivuo heeft nog last van zijn liesblessure. Ook voor Patrick Gerritsen (verrekking aan binnenste knieband) komt Cambuur te vroeg. Ook Wout Droste (bovenbeen) is nog niet van de partij. Keeper Remko Pasveer is wel weer fit na zijn botsing van maandag waarbij hij anderhalve voortand verloor. Ook reservekeeper Jasper Heusinkveld is er weer bij. Renze Fij is terug naar FC Twente A1. Jordy Zuidam is eveneens fit en maakt deel uit van de selectie.
Jonathan Vosselman komt terug van een schorsing, waardoor Dennis Hollart weer terugkeert links op het middenveld.
Jules Reimerink neemt naar verwachting de plek van Gerritsen rechts in de aanval in. De Oldenzaalse aanvaller speelde maandag een uitstekende wedstrijd. Zijn goal en twee assists waren daarvan het bewijs. Ook gisteren op de training toonde Reimerink zijn scherpte. De vermoedelijke opstelling:

Tegenstander Cambuur speelde de eerste seizoenshelft nog minder en lijkt erg afhankelijk van spits Mark de Vries. Maar dat is geen reden om de ploeg te onderschatten, weten ze in Deventer. "Cambuur heeft heel veel individuele kwaliteit. Het is veelzeggend dat spelers als De Visscher en Ter Heide vaak niet spelen," aldus Ulderink.
Rustenberg doet bij Cambuur niet mee en Van der Ree zal hem mogelijk vervangen. Waarschijnlijk speelt Cambuur in een 4-3-3 systeem waardoor Van der Heide niet in de basis zal beginnen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter