Michiels maakt de komst van Westerberg overbodig

Go Ahead Eagles ziet toch af van het aantrekken van de Zweedse international Jesper Westerberg (23). De rechtsback viel tijdens een stage zeer in de smaak, maar vooral door de snelle ontwikkeling van Diego Michiels (19) ziet de Deventer club alsnog van hem af. Met landgenoot Tobias Holmqvist was Westerberg twee weken gelden op proef.
Holmqvist beviel niet, Westerberg des te meer. "Toch doen we hem geen aanbieding", zegt trainer Andries Ulderink. "Toen we hem uitnodigden, dachten we dat we wel een rechtsbenige verdediger konden gebruiken. Diego speelde toen nog niet. Hij heeft het de afgelopen weken echter prima gedaan. Hij ontwikkelt zeer snel. Het zou een slecht signaal zijn naar hem en de groep als we op dit moment toch iemand van buiten aantrekken."
In de aanval wil Go Ahead Eagles zich wel in de winterstop versterken. Ulderink: "We hebben Sander Post en Reza Ghoochannejhad doet het nu goed in de spits, maar dan hebben we aan de zijkant te weinig mogelijkheden. Na het wegvallen van Koen van der Biezen missen we daar iemand. We gaan inventariseren wat er mogelijk is en passen daar ons lijstje op aan."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter