Wederom een uitoverwinning met hulp van Fortuna

Hoewel Go Ahead Eagles nog steeds een van de minst scorende ploegen in de Jupiler League is sluipt het toch omhoog naar de subtop van de ranglijst, juist in de competitiefase waarin er zaken gedaan gaan worden richting play-offs.
Doordat Go Ahead Eagles defensief ijzersterk acteert kan ook met minieme zeges opgerukt worden in de ranglijst.
Jules Reimerink had in ieder geval wel een mooie avond. De Oldenzaalse aanvaller was na een paar mindere wedstrijden buiten de basisopstelling gelaten door trainer Andries Ulderink. Na 54 minuten mocht hij gisteravond Halil Çolak vervangen. Dat deed-ie heel verdienstelijk. De vleugelspits kwam tenminste een aantal keer zijn tegenstander voorbij en leverde drie goede voorzetten af. Bij zijn eerste stuurde Jordy Zuidam Reimerink met een harde bal de diepte in, zijn tegenstander Nico Vanek voorbij. Grabovac was vervolgens zo vriendelijk de bal uit de harde voorzet achter de zwak keepende David Meul te frommelen.
"Mooi voor Jules", vond Ulderink. "Een jonge speler, die teleurgesteld was dat hij er naast stond. Maar dat toch goed oppikte. Tot aan de 25e minuut speelden we goed en hadden het initiatief met redelijk veldspel. De laatste 20 meter tot aan de goal blijft nog wat problematisch bij ons. We zijn daarin soms niet doortastend genoeg. In de slotfase kwamen we nog enkele keren goed weg. Een balletje kan zomaar verkeerd vallen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter