Kieftenbeld wederom geveld door de griep

Maikel Kieftenbeld ontbreekt hoogswaarschijnlijk in het elftal, waarmee Go Ahead Eagles morgen aantreedt tegen Excelsior. De middenvelder is geveld door griep. "Maikel heeft ook koorts", zegt trainer Andries Ulderink. "Ik denk niet dat hij morgen kan spelen."
Wie er voor Kieftenbeld in de plaats speelt, kon Ulderink nog niet aangeven. Al lijkt Kari Arkivuo de beste papieren om hem te vervangen en Ahahaoui zal wel wat terug zakken naar het middenveld. De Fin maakte vorige week tegen Fortuna zijn debuut met een invalbeurt van zes minuten.
Ulderink: "Wie er op het middenveld speelt, hangt ook af hoe de andere posities worden gevuld." Ook de positie van de geschorste rechtsback Dave Bus werd nog niet door de Eagles-trainer ingevuld. Het gaat daarbij tussen Saïd Bakkati en Wout Droste. "Saïd en Wout ontlopen elkaar niets."
In de aanval staan beide vleugelspitsen nog niet vast. Ulderink heeft drie spelers, Ahahaoui, Çolak en Reimerink voor twee posities. Jules Reimerink, door Ulderink in Sittard gepasseerd, lijkt na zijn goede invalbeurt terug te keren in de basis.
Tegen Excelsior, dat met slechts vier punten meer vierde staat, heeft Go Ahead Eagles nog wat goed te maken. In de uitwedstrijd was de ploeg kansloos: 3-0. "Ik heb deze week het woord revanche in de mond genomen. Excelsior heeft net als wij de verdediging goed staan en ze scoren ook niet zo bijster veel."
Go Ahead Eagles verwacht na een speciale actie met goedkope kaarten, morgen zo'n 5000 toeschouwers in de Adelaarshorst. De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Droste_ _ Parnelaa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam _ Ahahaoui__ Türk


Çolak___ Van der Biezen ___ Arkivuo

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter