Jong Go Ahead Eagles gaat verdwijnen

Go Ahead Eagles gaat, wanneer de KNVB de plannen goedkeurt, vanaf volgend seizoen verder met een flink veranderde jeugdopleiding. Enkel de D en C-jeugd zal dan nog spelen onder de naam van de Deventer voetbalclub. De B en A-Boys gaan verder onder de vlag van twente en het beloftenteam zal verdwijnen.
Het beloftenteam heeft maandagavond nog aan de Langeleegte met 4-4 gelijkgespeeld tegen Jong BV Veendam. In de selectie speelde met Jasper Heusinkveld in het doel, achterin Diego Michiels, Laurens Tepperik, Jorik Hollewand en Tanju Sahin, op het middenveld Rogier Gerritsen, Rogier Wissink en Joey Suk, en voorin speelden Geoffrey Knijnenburg, Rence van der Wal en Ferdi ter Avest.
Bij rust leidde het beloftenteam nog met 2-3 met twee goals van Joey Suk maar in de tweede helft kwam Veendam nog op een 4-3 voorsprong. Door penalty van Rogier Gerritsen werd het 4-4 en waren er nog kansen op 4-5.
"We hebben niet goed gespeeld vandaag. We komen toch met 1-3 voor, en dat mag je niet uit handen geven. Ik kan hier niet echt tevreden mee zijn", aldus trainer Marcel Geestman.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter