Sleutelwedstrijd moet veel toeschouwers lokken

Komende vrijdag staat de sleutelwedstrijd tegen Excelsior op het programma. Go Ahead Eagles biedt de seizoenkaarthouders de kans om tegen gereduceerd tarief een familielid, vriend of vriendin mee te nemen.", vertelt Richard Thannhauser namens Go Ahead Eagles. Seizoenkaarthouders kunnen, zo lang de voorraad strekt, een extra kaart kopen voor de Brinkgreverwegtribune, de IJsseltribune of de Leo Halle Tribune. Deze voordelige kaarten zijn alleen te koop op de administratie van Go Ahead Eagles tot en met vrijdag 20 februari, 12.00 uur. De administratie van Go Ahead Eagles is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur.
De KNVB heeft Ruud Bossen aangewezen als scheidsrechter voor het duel tussen Go Ahead Eagles en Excelsior. Op de ranglijst scheelt het, ondanks dat beide ploegen vijf plaatsen van elkaar vandaan staan, slechts vier punten. Het wordt dus een belangrijk duel met oog op de play-offs.
Tussen de nummers twee tot en met tien lijkt nu al een ware strijd te zijn ontbrandt om zich in zo'n gunstig mogelijke positie te manoeuvreren voordat de play-offs starten. Aangezien komende vrijdag het treffen tussen Go Ahead en de Kralingers een van de epicentra van de Jupiler League is, besloot de KNVB een van de bekendere scheidsrechter, de 47-jarige Bossen, de leiding toe te vertrouwen in de Adelaarshorst.
De heren Janson en Lapar zijn vrijdag de grensrechters in de Adelaarshorst, terwijl de functie van vierde official zal worden uitgevoerd door De Goeij.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter