Bus en Oosthout blijkbaar al rond voor volgend seizoen

Go Ahead Eagles is momenteel druk bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Acht spelers liggen inmiddels voor komend seizoen vast (Maruanaya, Bus, Zuidam, Oosthout, Kieftenbeld, Van Leeuwen, Arkivuo en Van der Biezen). Met Marco Parnela en Jonathan Vosselman wordt momenteel gesproken over contractverlenging. Dave Bus en Ceriel Oosthout zijn blijkbaar ook al rond met Go Ahead Eagles over het volgende seizoen terwijl hun contract officieel deze zomer afloopt. Voor beide spelers wordt waarschijnlijk de optie in het contract gelicht.
De aan Volendam verhuurde Dominique van Dijk heeft nog een optie in zijn contract om eventueel te verlengingen maar deze wordt naar alle waarschijnlijkheid niet gelicht.
“Om structureel in de top 5 te spelen is het nodig dat het spelersbudget wordt verhoogd van 1,2 miljoen naar 2 miljoen euro" meldt Andries Ulderink op de supportersavond. De selectie voor het volgende seizoen zal groter worden als de huidige. Ulderink lijkt te willen gaan werken met een groepje van een mannetje of 24 á 26, 20 man betaald en een zestal toekomstige toppers op amateur-basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter