Spits Koen van der Biezen overgenomen van Den Bosch

Go Ahead Eagles heeft zaterdag 23-jarige spits Koen van der Biezen over genomen van Den Bosch. Hij tekent in Deventer voor 2,5 jaar en vertrekt per direct.
De Nulander was in Den Bosch bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht en had een contract tot 1 juli 2010. Vorig seizoen was Van der Biezen goed voor achttien doelpunten in de eerste divisie, dit seizoen maakte hij er zeven. Zo nu en dan werd hij door coach Theo Bos gepasseerd en vrijdag deed interim-trainer Fred van der Hoorn hetzelfde, door de voorkeur te geven aan Diangi Matusiwa.
Koen van der Biezen had bij FC Den Bosch een doorlopend contract waardoor Go Ahead Eagles een transfersom moet betalen. Over de hoogte hiervan doen beide clubs geen mededelingen.
"Ik heb een mooie tijd bij FC Den Bosch gehad, waar ik tweeënhalf jaar heb gespeeld. Voor mij is dit nu het beste", zei Koen van der Biezen, die zegt een goed gevoel te hebben gekregen in een gesprek met een delegatie van Go Ahead Eagles.
Trainer Andries Ulderink is blij met Van der Biezen. "Een jonge talentvolle speler met scorend vermogen."
De 1,93 meter lange spits genoot zijn jeugdopleiding bij TOP Oss. Daarvoor kwam uit voor de amateurs van Nulandia. Sinds medio 2004 speelt hij voor Jong FC Utrecht. In de zomer van 2006 tekende van der Biezen voor FC Den Bosch

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter