Dikverdiende overwinning voor jong Go Ahead Eagles

Donderdagavond stond er voor Jong Go Ahead Eagles het inhaalduel tegen Jong Telstar op het programma, een duel dat al voor de winterstop stond gepland en al diverse keren werd afgelast. Jong Go Ahead Eagles begon met Koen Verhoeff in het doel, achterin speelden Diego Michiels, Laurens Tepperink, Jorik Hollewand en Tanju Sahin, op het middenveld Rogier Gerritsen, Sonny Bosz en Steven Berghuis, en in de voorhoede Youssef Atibi, Rence van der Wal en Ferdi ter Avest.
Nadat in de tweede de eerste twee pogingen van Bunyamin Özkök(foto) het doel niet wisten te vinden was het bij zijn derde poging wel raak en kwam de verdiende 1-0 een kwartier voor tijd op het scorebord. In blessuretijd besliste Rence van der Wal het duel definitief door een vrije trap keihard middendoor in het doel te schieten en daarmee de tweede zege veilig stelde.
"Een dikverdiende overwinning", aldus trainer Marcel Geestman, die vooral tevreden was over de 2e helft. "Verdedigend stond het prima, en aanvallend ben ik vooral over de 2e helft te spreken".