Van der Biezen scoort direct in zijn eerste wedstrijd

Debuteren met een doelpunt, het is niet elke spits gegeven. Koen van der Biezen deed het gisteravond in zijn eerste optreden van Go Ahead Eagles wel. Mede door het doelpunt van de Brabantse debutant troefde de Deventer ploeg de hekkensluiter in een rommelige wedstrijd af: 1-2.
De overwinning was niets minder dan verdiend, al had Go Ahead Eagles ook nog de nodige mazzel bij het tot stand komen van de overwinning. Van der Biezen maalde er niet om. "Winnen dat is het belangrijkste", grijnsde de centrumaanvaller. "Maar we lieten ons in de tweede helft wegdrukken, kwamen er niet goed meer uit. Omniworld maakte ook behoorlijk wat overtredingen, dat haalde ons ook uit het spel."
Van der Biezen kopte kort voor rust zijn ploeg op voorsprong. Jules Reimerink zette voor een uit vrije trap, waarna de debutant zijn bewaker Krimp in de lucht aftroefde. Keeper Mark Zegers haalde bal achter de lijn weg, waarop Dave Bus de bal nogmaals over de lijn werkte. "Maar die goal was van mij", zei Van der Biezen. "De scheidsrechter gaf het ook meteen aan. Lekker hoor, scoren bij je debuut."
Van der Biezen liet ook meteen zien, waarom trainer Andries Ulderink zo in zijn nopjes was met de overgang van de Nulander. Conclusies trekken na een goede wedstrijd is gevaarlijk, maar Go Ahead Eagles lijkt weer een echte centrumspits in het team te hebben. Altijd aanspeelbaar, sterk in de duels en hij trekt het hoofd niet in als de bal uit een voorzet zijn kant op komt.
"Een prima debuut van Koen", vond ook Ulderink. "Gaandeweg voegde hij absoluut wat toe aan ons spel."

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .