Koen van der Biezen gaat zijn debuut maken

Voor de uitwedstrijd tegen FC Omniworld zijn er verschillende twijfelgevallen en afmeldingen in de selectie van trainer Andries Ulderink.
Of het door de harde velden en het kunstgras komt of gewoon pech is blijft ongewis, maar Ulderink zag verschillende spelers afhaken. Hij trainde de hele week met de selectie op het kunstgrasveld van Schalkhaar. Marc Overmars hield het op een training en haakte af met knieklachten. Oguzhan Türk (lies) en Rogier Wissink (heup/hamstrings) trainden helemaal niet mee. Achmed Ahahaoui (voet) haakte deze week af. Het drietal hield de blessure over aan de wedstrijd tegen RKC.
,,Marc en Rogier spelen zeker niet'', zegt Ulderink. ,,Achmed en Oguzhan worden vanmiddag voor de wedstrijd nog getest of ze kunnen spelen.'' Ook nieuwkomer Koen van der Biezen(foto) sloeg een training over, nadat hij op zijn eerste training in Deventer dienst een tik tegen zijn enkel kreeg. De nieuwe spits herstelde snel en maakt vanavond zijn debuut.
Wie hem in de aanval bijstaan hangt nog af van het herstel van Türk en Ahahaoui. Nu Ahahaoui niet meer als centrumspits hoeft te fungeren heeft Ulderink twee posities voor hem in gedachten. ,,Achmed kan achter de spits of hangend op links uit de voeten.''
In het laatste geval kan dat gevolgen hebben voor Jules Reimerink, die tegen RKC niet uit de verf kwam. ,,Jules speelde niet goed, maar een jonge speler mag bij Go Ahead Eagles een slechte wedstrijd spelen zonder dat het meteen gevolgen heeft.''
Jordy Zuidam keert terug van een duel schorsing. De opdracht tegen hekkensluiter Omniworld is simpel: winnen. De technische staf maakte de laatste twee keer tevergeefs aanstalten om de tegenstander te bekijken. De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Bus__ _ Parnelaa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam _ Ahahaoui__ Kieftenbeld


Reimerink___ Van der Biezen ____ AÇolak

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter