Van der Wal scoort drie maal tegen Jong Cambuur

Jong Go Ahead Eagles speelde maandagavond tegen Jong Cambuur Leeuwarden. Jong Go Ahead Eagles speelde met Jasper Heusinkveld in het doel, achterin Wout Droste, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Said Bakkati, op het middenveld Rogier Gerritsen, Youssef Atibi en Timon van Leeuwen, en voorin Geoffrey Knijnenburg, Sander Post en Rence van der Wal.
Vanaf het begin van de wedstrijd speelde Jong Go Ahead Eagles goed, en de eerste voorzet werd meteen door Rence van der Wal doeltreffend afgerond.
Ook na rust domineerde Jong Go Ahead Eagles de wedstrijd, en bouwde de voorsprong uit naar 3-0. Beide doelpunten kwamen op naam van Rence Van der Wal.
Cambuur kwam nog wel op 3-1, maar dit bracht de eerste zege van dit seizoen niet meer in gevaar. "Een dik verdiende zege", aldus trainer Marcel Geestman. "We speelden een prima wedstrijd, waarin Wout Droste de hele wedstrijd meespeelde. Timon van Leeuwen krijgt ook duidelijk zijn ritme te pakken, en een mooi moment in de wedstrijd was ook de rentree van Ferdi ter Avest, die door blessureleed lang was uitgeschakeld".

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter