Na vakantiemaand Augustus rest plek twaalf

Na een lange vakantie blijkt Go Ahead Eagles na vier wedstrijden te staan op plek 12. Dit lijkt niet best maar op zich valt het wel mee. Een thuis overwinning op Telstar. Een knap gelijkspel uit bij Willem II. Een tumultueuze nederlaag thuis tegen Helmond Sport veroorzaakt metname de lage klassering. En na het gelijkspel uit bij Volendam kom je niet verder dan vijf punten. Zoals vertrouwd zijn de arbiters in de laatse twee wedstrijden beslissend in het nadeel van Go Ahead Eagles maar daar raak je langzamerhand wel aan gewend.
De nieuwe spitsen Marnix Kolder en Niklas Tarvajärvi, geeft weer nieuwe hoop voor het komende seizoen. Tcho Tcho blijkt na wat hartklachten kerngezond en twee spelers op proef in oefenpotje tegen Jong Twente. Rience Schuurman (Ajax amateurs) als linksback en Leandro Resida (FC Chabab) als rechterspits. De transfermarkt is in Deventer in stilte voorbij gegaan. Dus net als voor de gewenste linkerverdediger zit er voor deze proefspelers ook nog even geen contract in.
We pakken de draad weer op. De woorden ritme en scherper in de zestien zijn de mooie clichés. Het wordt weer een mooi seizoen met de ambitie zoals het het moet zijn; we worden kampioen!

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter