Feyenoord op donderdag, AGOVV naar de zondagmiddag

Go Ahead Eagles-Feyenoord, het duel in de derde ronde van de KNVB Beker, wordt gespeeld op donderdag 27 oktober. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur. Er is geen overleg geweest met de gemeente. "Gemeente, politie en club hebben het liefst de wedstrijd op woensdag", zegt Freek Stein, hoogste ambtenaar veiligheid van de gemeente. Reden is onder meer dat het donderdag koopavond is in de binnenstad. "Via de club is die voorkeur ook aan de KNVB gemeld. In dit soort gevallen wordt het dan 99 van de 100 keer ook die datum."
Volgens Go Ahead Eagles is woensdag 26 oktober voor de KNVB geen optie omdat dan Roda JC-Ajax gepland staat. Die wedstrijd zou in verband met de reguliere competitieplanning niet naar donderdag of dinsdag kunnen. Dat laatste geldt ook voor Go Ahead Eagles-Feyenoord. Naar verluidt wil de tv beide 'bekerkrakers' live op tv op prime-time kunnen uitzenden.
Op maandag 3 oktober begint de verkoop voor de seizoenkaarthouders. De normale verkoop is vanaf maandag 17 oktober. De wedstrijd thuis tegen AGOVV die gepland was op vrijdag 28 oktober verhuist naar zondagmiddag 30 okober, aanvang 14:30.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter