Houtkoop vervangt zieke Tch Tcho tegen koploper

Xander Houtkoop keert vrijdagavond terug in de basisopstelling van Go Ahead Eagles voor de uitwedstrijd tegen koploper FC Eindhoven. De buitenspeler, die terugkomt van een schorsing vervangt, vervangt de zieke Tcho Tcho Nzuzi-Makuso.
Trainer Joop Gall laat zijn basiself verder intact. Na de teleurstellende thuiswedstrijd tegen Veendam (2-2) overwoog Gall wel meerdere wijzigingen aan te brengen, maar hij geeft zijn splers in ieder geval nog één duel de kans om zich te verbeteren. "We hebben de afgelopen week met elkaar heel open gesproken en de wedstrijdbeelden terug gezien. Er zijn harde woorden gevallen.", legt Gall uit. "Ik heb op twee à drie posities een wijziging overwogen, maar geef iedereen nog één kans te laten zien dat ze geleerd hebben en bereidheid te tonen."
Schuurman en Kavak hervatten volgende week de training en zijn er nog niet bij. Kobussen viel deze week op de training uit met een spierblessure. De wat ziek Tcho Tcho begint vanaf de bank. De opstelling:
Coach Ernest Faber verwacht veel ruimte te krijgen om te voetballen tegen Go Ahead Eagles. "Go Ahead Eagles is een goed voetballende ploeg, die ook ruimtes weggeeft. Daar moeten wij met onze vaste spelpatronen van zien te profiteren."
Op Frank van Kouwen en Ruud van der Rijt na kan Eindhovenover een fitte selectie beschikken. De basiself van vorige week waarin de van PSV gehuurde Youness Mokhtar debuteerde, zal ook tegen Go Ahead Eagles aan de aftrap verschijnen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter