Duels afdwingen en vertrouwen kweken tegen FC Oss

Go Ahead Eagles reist vrijdagavond vol vertrouwen af naar Oss, waar het duel met de plaatselijke FC wacht. Joop Gall stuurt dezelfde spelers het veld in als bij de overwinningen op Helmond Sport en MVV. Resit Schuurman begint op de bank, maar Gall hoopt hem in te kunnen brengen. Niklas Tarvajärvi zit niet bij de selectie. Hij heeft last van een achillespeesblessure. Trainer Joop Gall ziet geen reden wisselingen aan te brengen. "Ik blijf bij mijn filosofie om de spelers vertrouwen te geven."
Verder kan hij in Oss niet beschikken over de geblesseerde spelers Glenn Kobussen (spierblessure bovenbeen) en Frank van der Zwan (achillespees). Gall hoopt na de bekeroverwinning tegen Helmond Sport en de zege thuis tegen MVV de lijn in Oss door te trekken. Dat de Deventenaren sinds 28 februari niet meer uit hebben gewonnen zegt Gall niks. "Daar ben ik totaal niet mee bezig." De opstelling:
Vertrouwen is ook het woord van FC Oss trainer Dirk Heesen. De pijn bij FC Oss zit hem in de breedte. Mark Roebbens is niet inzetbaar. Doelman Vincent van Trier is weer wel in training, maar nog niet wedstrijdfit. En dat is er nog Joost Ebergen die inmiddels een operatie aan zijn rechterschouder heeft ondergaan. FC Oss speelt in de inmiddels de vertrouwde opstelling tegen Go Ahead Eagles.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter