Suk en Wellenberg winnen met Jong Heracles

Joey Suk en Ruud Wellenberg hebben maandagavond 12 september hun debuut gemaakt in Jong Heracles. Joey Suk begon in de basis en Ruud Wellenberg mocht na de rust zijn opwachting maken.  Ook oud-Eagle Luis Pedro speelde mee bij Jong Heracles. De uitwedstrijd tegen Vitesse/AGOVV werd met 2-3 gewonnen. Luis Pedro (2x) en Darl Douglas namen de Almelose doelpunten voor hun rekening.
Het begin was voor de Arnhemmers die via de prima spelende Wimilio Vink bijna op 1-0 kwamen. Heracles Almelo begon daarna beter te spelen. Een schot van Thomas Bruns belandde op de lat maar in de 27e minuut werd er wel gescoord. Darl Douglas legde terug op Luis Pedro en die knalde vanaf de rand van het strafschopgebied raak.
Terwijl Luis Pedro aan de ene kant de bal op de lat werkte, ging Anderson er vervolgens met de bal vandoor en werd binnen de beruchte lijnen ten val gebracht. Giorgi Chanturia schoot de strafschop onberispelijk binnen.
Beide teams waren daarna lange tijd aan elkaar gewaagd. De gastheren kwamen in de zestigste minuut op voorsprong door een doelpunt van Adnane Tighadouini. Heracles Almelo toonde veerkracht en boog de 2-1 binnen vijf minuten om in 2-3. In de 63e minuut joeg Darl Douglas de bal op prachtige wijze in de kruising en twee minuten later was Luis Pedro het eindstation van een snel uitgevoerde counter. De ploeg kwam daarna niet meer in de problemen.
Jong Vitesse/AGOVV - Jong Heracles Almelo 2-3 (1-1)
1-0 Chanturia '13 (pen.); 1-1 Pedro '27; 2-1 Tighadouini '61; 2-2 Douglas '63; 2-3 Pedro '65

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .