Suk vervangt Jansen in bekerduel tegen Helmond Sport

Het is de tweede keer in een maand tijd dat Go Ahead Eagles thuis speelt tegen Helmond Sport speelt. Voor de competitie verloor Go Ahead Eagles met 2-3 in de Adelaarshorst. Dinsdagavond is de inzet een plaats in de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi.
Joey Suk begint in de basisopstelling en vervangt Michael Jansen die dor trainer Joop Gall wordt eerd. De linksback is in de ogen van de oefenmeester éévan de spelers die de afgelopen wedstrijden onder zijn niveau speelde.
Khalid Karami neemt Jansens positie in, Jan Kromkamp verhuist naar de rechtsbackpositie. Middenvelder Suk is voor Gall de eerste speler die voort een basisplaats in aanmerking komt. "Joey heeft het maandag goed gedaan in JongHeracles, hij krijgt nu een kans."Gall hoopt met wat nieuw elan in zijn ploeg in het bekerduel de lang verwachte overwinning met zijn ploeg te kunnen boeken.
Op de afsluitende training ontbrak alleen van een knieblessure herstellende Frank van der Zwan. Resit Schuurman en Omar Kavak hebben voor het eerst de groepstraining hervat. De opstelling:
Bij Helmond Sport zijn Sebastian Stachnik, Zarko Grabovac en Remond Strijbosch geblesseerd. De vermoedelijke opstelling van Helmond Sport: Sengier; Joppen, Haastrup, Van der Linden, Justiana; Kazlauskas, Sequeira, Guijo-Velasco; Veerman, Quekel, Niklitsiotis

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter