Vertrouwen oogsten met dezelfde basis elf tegen MVV

Joop Gall stuurt vrijdag dezelfde elf spelers het veld in als hij dinsdag deed in het gewonnen bekerduel met Helmond Sport. Dit betekent dat Jan Kromkamp tegen MVV opnieuw start als rechtsback. Hierdoor begint Michael Jansen wederom op de bank. Patrick Gerritsen viel dinsdag, net als vrijdag tegen FC Eindhoven, vlak voor tijd in. Hij is op de weg terug van een knieblessure. "Het is nu zaak dat hij wedstrijdritme opdoet", aldus Gall, "zodat hij op den duur eens serieuze concurrent kan worden".
Trainer Joop Gall ziet verder geen reden om aan zijn ploeg te sleutelen. Ook al ziet hij ook dat een aantal spelers nog ver van hun goede vorm zitten. "Als je ze er nu afhaalt komen ze niet in een wak terecht, maar vallen ze in een diepte als de Grand Canyon." Vertrouwen geven en terug naar de basis was zijn recept, in de korte tijd tussen de twee wedstrijden, om de ploeg ook in de competitie vooruit te helpen. Glenn Kobussen heeft teveel last van een bovenbeenblessure en zit niet bij de selectie. Ook Frank van der Zwan (herstellende van een achillespeesblessure) ontbreekt. Resit Schuurman keert mogelijk wel terug in de wedstrijdselectie. De opstelling:
De Maastrichtenaren reizen vol zelfvertrouwen naar Deventer na de derbyzege op Fortuna (3-1) en de strafexpeditie in de beker bij topklasser ARC (0-8). Vorig seizoen was MVV nog traditioneel volkomen kansloos in de Adelaarshorst, maar trainer René Trost denkt dat zijn huidige ploeg een stuk stabieler is. "Dat had ik bij de start van het seizoen niet gedacht. Maar deze ploeg blijft zich in mijn ogen verder ontwikkelen."
Opstelling MVV: Bulters, Castellana, Verdellen, Knops, Winkens, Van Hyfte, Daemen, Smeets, Voorjans, Rajcomar, Esajas.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter