VVV niet meer dan een laffe counterploeg

Erik ten Hag re­kent op een afwachtend VVV. "Zij zullen ons het spel laten ma­ken en speculeren op counters." Volgens Ten Hag is de opponent in de 2e ronde van de play-offs individueel misschien wat beter dan Go Ahead Eagles. " Maar als ik míjn ploeg afzet te­gen VVV zijn we redelijk gelijk­waardig. Het enige verschil is dat zij eredivisie-ervaring hebben. Ze zullen wat slimmer zijn."  
GA Eagles moet het vanavond zon­der Khalid Karami stellen. De rechtsback heeft teveel last van zijn gekneusde enkel. De De­venter ploeg start de halve finale thuis  om 18.45 uur. Zondag is de return. Tegenover de absentie van Kara­mi staat de rentree van Bart Vriends. De centrale verdediger keert terug na een schorsing. Freek Heerkens neemt daardoor de positie van Karami over.
 "VVV is een tegen­stander waar wij zeker thuis niet voor onder hoeven te doen" , aldus Vriends. "Wij zijn niet bang voor ze en hebben een reële kans om door te komen. Ze hebben ook al twee keer van ons verloren. Ze zullen hier dus niet met een lekker gevoel naar­toekomen." Go Ahead Eagles versloeg de Limburgers in de voorberei­ding met 3-0. Eind september schakelden de Deventenaren VVV uit in het bekertoernooi. Tij­dens een knotsgek duel stond het na 120 minuten 4-4. De eerstedivi­sionist nam de strafschoppen be­ter. De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter