Nu of nooit

Go Ahead Eagles staat met één been in de Eredivisie. Donderdag won de ploeg van trainer Erik ten Hag met 3-0 van FC Volendam. Zondag wacht het tweede duel.
Ten Hag wil ondanks de ruime zege volledige concentratie voor het beslissende duel in Volendam. "Je weet nooit wat er zondag bij Volendam nog kan gebeuren", zegt Ten Hag. "In het voetbal gebeuren gekke dingen. We hebben de komende dagen veel kracht nodig om met dezelfde houding als vandaag de wedstrijd in te gaan."
De oefenmeester kreeg van FC Volendam-trainer Hans de Koning al felicitaties, maar daar kan hij weinig mee. "Dat kan ook weer een soort van list zijn om ons in slaap te sussen. Maar daar laten wij ons absoluut niet toe verleiden." Ten Hag waakt er bij zijn jonge groep voor dat ze overmoedig worden. "Dat is een bedreiging, ja, en daar zullen we voor waken. Maar je merkt het in de kleedkamer ook, de sfeer is gewoon goed en die jongens weten echt wel wat het doel is en waar we het uiteindelijk voor doen. Volendam is een weerbare ploeg, dus we zullen volledig geconcentreerd moeten zijn. Maar dat gaat lukken."
Go Ahead Eagles vertrok al op zaterdag richting het westen om zich daar optimaal te kunnen voorbereiden op de finale tegen FC Volendam. Khalid Karami is als enige niet geheel fit, maar hoopt zondag nog wel enkele minuten te maken. Mutaties zijn daarom ook niet te verwachten in de opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter