Play-offs van start in Dordrecht

De trots uit Deventer, Go Ahead Eagles, gaat met vertrouwen woensdag spelen in Dordrecht. Na de overtuigende overwinning op FC Volendam kijkt Go Ahead Eagles uit naar de eerste wedstrijd in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Go Ahead wacht woensdag het eerste play-offduel met Dordrecht.
Trainer Erik ten Hag zag zijn ploeg tot zijn tevredenheid een prima laatste competitieduel spelen tegen FC Volendam en denkt dan ook dat Go Ahead klaar is voor de nacompetitie. "We wilden per se goed zijn in een topwedstrijd", zegt Ten Hag.. "Dan kun je met veel vertrouwen naar Dordrecht toe. We hebben dit seizoen maar één punt van hen gepakt, maar ik vind wel dat we na de winterstop enorm zijn gegroeid."
Ten Hag kent de kwaliteiten van zijn ploeg. "Voetballend gezien staan wij op een heel hoog niveau in de Jupiler League. Dat zal ons uiteindelijk moeten helpen bij het neerzetten van een goed resultaat. Want Dordrecht heeft veel fysieke kracht, ze zijn gevaarlijk met spelhervattingen en ze spelen een soort reactievoetbal."
Khalid Karami ontbrak dinsdagochtend op de afsluitende training. Hij kampt met een gekeusde enkel. Hoewel trainer Erik ten Hag de naam van Karami nog niet definitief had doorgestreept, speelt Freek Heerkens vrijwel zeker rechtsback. "Khalid herstel gaat snel en we hebben nog ruim een dag. Maar in deze fase kies ik alleen voor spelers die topfit zijn." De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter