Gewijzigde verdediging in return Dordrecht

Go Ahead Eagles begint morgen vol vertrouwen in eigen stadion aan de return in de play-offs tegen FC Dordrecht. Na de 3-3, woensdagavond in Dordrecht, wacht de ploeg van trainer Erik ten Hag een heuse finale. Bij een overwinning of een gelijkspel - 0-0, 1-1- of 2-2 - plaatst Go Ahead Eagles zich voor de tweede ronde van de Jupiler Play Offs.
De ploeg van trainer Erik ten Hag moet het vrijwel zeker zonder verdediger Bart Vriends stellen. Hij werd woensdag met rood weggestuurd en heeft een schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing ontvangen van de KNVB. De oefenmeester kan naar verwachting wel weer beschikken over rechter vleugelverdediger Karami. Zijn enkelblessure is nagenoeg genezen. Door de schorsing van Vriends verhuist Freek Heerkens naar het centrum van de verdediging, waar hij gezelschap krijgt van Jop van der Linden. Xandro Schenk wordt linksback en Cendrino Misidjan valt buiten de boot.
Ten Hag sloot niet uit ook in aanvallend opzicht wijzigingen door te voeren. "Dat zou een optie kunnen zijn.'' Tijdens de partijvorm speelde Cas Peters in de 'basis'. terwijl Xander Houtkoop bij de 'reserves' zat.
Erik ten Hag geeft uiteraard zijn strijdplan niet prijs, al is wel duidelijk dat hij niet gaat gokken op een gelijkspel. " We gaan ons eigen spel spelen en we willen winnen", klinkt het duidelijk. "Ten opzichte van de eerste wedstrijd moeten we wel beter aan de bal zijn en betere keuzes maken in de opbouw. Gelukkig ligt hier een goed veld. Dat was in Dordrecht niet het geval."
Erik ten Hag doet een oproep aan het publiek om net zo'n sfeer te creëren als tegen FC Volendam. " Dat kan een doorslaggevende betekenis zijn. En mijn ploeg verdient de steun. Met onze trouwe supporters als twaalfde man is de Adelaarshorst een moeilijk te nemen vesting." De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter