Twente huurlingen vloeren Dordrecht pas kort voor tijd

Go Ahead Eagles heeft de tweede ronde van de play-offs bereikt. De Deventer ploeg rekende in eigen huis af met FC Dordrecht, 3-0. Het eerste duel in Dordrecht was in 3-3 geëindigd.
 Bij Go Ahead Eagles ontbrak de geschorste Bart Vriends. Hij werd vervangen door Freek Heerkens. In een matige eerste helft waren er nauwelijks kansen te noteren. Lars Veldwijk had de grootste kans namens FC Dordrecht en aan de andere kant was Quincy Promes gevaarlijk na een goede pass van Jarchinio Antonia, maar Promes was te nonchalant in de afronding.
In de tweede helft gooide Go Ahead Eagles de schroom meer van zich af. Veldwijk was nog wel dicht bij de 0-1, maar ook Xander Houtkoop kreeg een grote kans. Pas een kwartier voor tijd zorgde Quincy Promes voor de nodige lucht door vanaf de strafschopstip de 1-0 te laten aantekenen. Dordrecht miste vervolgens een aantal riante mogelijkheden, waarna Cas Peters aan alle onzekerheid een einde maakte: 2-0. Met een schitterend 'buitenkantje voet' vergrootte Promes de feestvreugde een minuut later met. Hij tekende voor het derde Deventer doelpunt.
In de tweede ronde neemt Go Ahead Eagles het op tegen eredivisionist VVV-Venlo. Beide ploegen afgelopen najaar ook tegen over elkaar. In de Adelaarshorst stond het na verlenging 4-4. Go Ahead Eagles won toen de noodzakelijks strafschoppenserie.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter