In de play-off finale vol tegen Volendam

De Adelaarshorst is donderdagavond strak uitverkocht voor het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam. In totaal zitten er ruim 6000 supporters in de Adelaarshorst. Erik ten Hag voert geen wij­zigingen door in zijn elftal in de finale van de play-offs. "We hebben geen enkele reden om te veranderen", aldus de oefenmeester uit Oldenzaal.
De winnaar van de play-off finale pro­moveert naar de eredivisie, het po­dium waarnaar Deventer al ruim anderhalf decennium snakt. "Deze club heeft de potentie om op het hoogste niveau actief te zijn", al­dus Ten Hag, die dezelfde woor­den al bezigde bij zijn aanstelling vorig jaar. "
Het achterland is groot en in de Stedendriehoek liggen er kansen genoeg voor Go Ahead Eagles. Het zou goed zijn voor het imago van de stad Deventer als Go Ahead Eag­les promoveert. Eredivisievoetbal geeft toch een bepaald aanzien."
Het vertrouwen in de selectie is groot voor het treffen met Volendam. "Wij zitten bezig met een uitstekende serie en zijn nu veel stabieler dan halverwege het seizoen”, aldus aanvoerder Marnix Kolder. "Zij zullen toch een tik hebben gehad toen ze het kampioenschap misliepen", aldus de routinier. In de play-offs hield Go Ahead Eagles in de laatste drie wedstrijden de nul. De verwachte opstelling:
Met Volendam krijgt Go Ahead Eagles een voetballende ploeg tegenover zich. De Noord-Hollanders staan op scherp, nadat ze op de slotdag van de competitie bij Go Ahead Eagles naast de titel grepen door een 3-1 nederlaag. Volendam Hans de Koning had liever een bezoekje gebracht aan Venlo.
"Bij sommige jongens zijn er wel wat revanchegevoelens ja",aldus trainer Hans de Koning. ''Ze hebben ons toch wel de nek omgedraaid in die kampioenswedstrijd. Het moet alleen niet omslaan in een negatieve revanche. Het moet een sportieve revanche worden en geen schoppartij. Wij zijn daar trouwens niet voor in de wieg gelegd, wij moeten het van het voetbal hebben'', aldus de Koning.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter