Toch nog een IJsselderby maar dan in de beker


Ongeloofelijk maar waar. In de loting van de laatste zestien in de KNVB beker kwam Go Ahead Eagles in ieder geval met een thuiswedstrijd uit de bus. En de tegenstander? Weer een heuze IJsselderby tegen de gehaate blauwvingers.
De acht wedstrijden in de de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi worden respectievelijk gespeeld op 18, 19 en 20 december.
Een echte voorkeur voor de loting had Erik ten Hag niet. "Sommigen zeggen dat het beter was geweest om of een topclub of een amateurclub te loten, maar Rijnsburgse Boys uit is ook niet eenvoudig. We hebben nu een derby, een thuiswedstrijd en spelen tegen en eredivisieclub. En, zoals ik al aangaf, ik zie zeker mogelijkheden. Zeker met ons publiek dat er ongetwijfeld achter gaat staan."
De acht wedstrijden in de de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi worden respectievelijk gespeeld op 18, 19 en 20 december. De KNVB maakt begin volgende week het speelschema bekend. Duidelijk is in elk geval dat er geschoven dient te worden in het competitieprogramma.
Speelt Go Ahead Eagles op dinsdag, dan dient de zondagwedstrijd ervoor in en tegen Volendam eerder te worden gespeeld. Wordt het duel ingepland op woensdag of donderdag, dan wordt de thuiswedstrijd tegen Almere City FC verplaatst naar het weekeinde. Antonia zal in het bekerduel sowieso niet van de partij zijn. Hij is dan geschorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter