Puntendeling tegen AGOVV

Go Ahead Eagles heeft vrijdag opnieuw niet weten te winnen in de eigen Adelaarshorst. De wedstrijd tegen AGOVV uit Apeldoorn eindigde in 2-2.
De eerste kansen in de sprankelende broederstrijd waren voor de bezoekers uit Apeldoorn. Desondanks kwam Go Ahead op voorsprong.. In de achtste minuut zette Quincy Promes de thuisploeg op voorsprong na een fout van AGOVV’er Romario Kortzorg. Op eigen helft verspeelde de aanvaller de bal uiterst knullig. De Rotterdammer kreeg geen kans zijn fout goed te maken, want trainer Andries Ulderink haalde hem al in de 23ste minuut naar de kant en ging met drie in plaats van twee spitsen verder.  Daarna was het initiatief aan de ploeg van trainer Andries Ulderink. Via goals van Joey Godee en Hayri Pinarci nam AGOVV brutaal de leiding.  De laatste krulde het speeltuig van circa dertig meter in de bovenhoek. Pas op slag van rust slaagden de Deventenaren er in om een gaatje in de hechte defensie van AGOVV te vinden. Joey Suk liftte de bal fraai binnen.
In de tweede helft kregen beide ploegen goede mogelijkheden op de overwinning. Maar de inzetten van Kolder (kopbal over), Suk (afstandschot naast), Jop van der Linden (vrije trap over) en Promes (schot naast) troffen geen doel. Aan de andere kant was het een kwartier voor tijd Nick Marsman die knap redding bracht op een inzet van Schulmeister. De winnende treffer werd uiteindelijk door geen van beide partijen gemaakt, waardoor de burentwist eindigde in een puntendeling.