Bekeren op woensdag 19 december om 19:45 uur



De komende bekerwedstrijd van Go Ahead Eagles is vastgesteld op woensdag 19 december. De aanvang in de Adelaarshorst is 19.45 uur. De uitwedstrijd van zondag 16 december in Volendam blijft ongewijzigd.
De laatste competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles die gepland stond op vrijdag 21 december tegen Almere City wordt verschoven naar zaterdag 22 of zondag 23 december.
Het lot dat bepaald heeft dat er ook dit seizoen de IJsselderby gespeeld gaat worden, is natuurlijk fantastisch. "Een geweldige affiche", ladus Ten Hag. Het bekertoernooi zal wat los maken in Deventer, aangewakkerd door een aantal prachtige resultaten wat ons terecht de status van cupfighters heeft bezorgd. Een snel weerzien met onze provinciegenoten in een goed gevulde Adelaarshorst biedt perspectief op het bereiken van de kwartfinale. Na de knappe bekerzeges op VVV Venlo en De Graafschap ziet Erik ten Hag een reële kans om de kwartfinale te halen. "Zij speelen wel eredivisie, maar ik denk dat beide ploegen redelijk gelijkwaardig zijn. En het is natuurlijk een prachtige derby, die erg leeft in Deventer. Als ik al zie hoeveel mensen ons hebben gesteund in Doetinchem, reken ik op een volle Adelaarshorst."
http://eredivisielive.nl/video/89880-de-magie-van-cupfighter-go-ahead-eagles.html

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter