Keuzes in defensie tegen Excelsior

 Go Ahead Eagles gaat vrijdag op bezoek bij Excelsior Rotterdam, dat dit seizoen teleurstellend begon. De ploeg staat slechts vijftiende. Toch verloor Excelsior dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd.
Doordat Freek Heerkens terug is van een schorsing, moet trainer Erik ten Hag in het hart van zijn defensie keuze maken in de defensie. Jan Kromkamp zal starten als aanvoerder. Ten Hag moet dus een keuze maken tussen Heerkens en Karami. Khalid speelde dinsdag tegen De Graafschap (0-3 bekerzege) prima als rechter centrale verdediger. Hij bekroonde dat met een doelpunt.
Op basis van de afsluitende training viel nog niet op te maken wie de voorkeur krijgt. En Ten Hag zegt de knoop al doorgehakt te hebben, maar maakt zijn keuze pas vrijdag bekend. De oefenmeester sloot niet uit ook in zijn ‘vaste’ voorhoede mutaties aan te brengen. "Dat zou best kunnen." Dinsdag begon Cas Peters immers in de basis. Een mogelijke opstelling:
Excelsior-trainer Leon Vlemmings zal dezelfde basisspelers het veld insturen als in het duel met AGOVV Apeldoorn (0-0) van afgelopen speelronde.
"Verdedigend stond het goed, we gaven weinig weg. We hebben een goed beeld van Go Ahead Eagles. Ik heb ze van de week nog gezien tegen De Graafschap. We moeten ze niet laten voetballen en we weten waar onze kansen liggen. Thuis zijn we nog ongeslagen, maar weer een gelijk spel is niet genoeg", aldus Vlemmings.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter