Met aangepaste defensie afzakken naar de koploper

Jan Kromkamp zit opnieuw in de lappenmand. De aanvoerder van Go Ahead Eagles is geblesseerd aan zijn knie en ontbreekt vrijdag in het duel bij koploper MVV.
De voor de hand liggende oplossing (rentree van Freek Heerkens en Khalid Karami als rechtsachter posteren) is niet haalbaar, aangezien Heerkens na een heupblessure nog niet fit genoeg is om te starten. Terwijl de op een zijspoor belande rechtsachter Resit Schuurman griep heeft. Derhalve schuift Karami alnog naar de backpositie en start Joran Pot of Rico Wolven naast Jop van der Linden in het hart van de Deventer defensie. Trainer Erik ten Hag laat het elftal dat vorige week 2-2 speelde tegen AGOVV verder intact. Hij vindt MVV de terechte koploper. "Maar ze hebben de afgelopen weken wel twee deukjes opgelopen", verwees hij naar de thuisnederlaag tegen Sparta en de 3-3, afgelopen vrijdag bij FC Dordrecht. Aan de Krommedijk verspeelden de Limburgers in de slotfase een 0-3 voorsprong.
De mogelijke opstelling:
Nathan Rutjes ontbreekt bij MVV.  De middenvelder kreeg vorige week tegen FC Dordrecht een schop tegen zijn kuit en heeft nog te veel last van een forse bloeduitstorting. Cor Gillis is zijn vervanger. Mark Veldmate is weer fit en keert terug in de basis. Leroy Labylle neemt daardoor weer zijn vertrouwde positie als linksback in. Sjoerd Winkens verhuist naar de bank.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter