Ulderink terug in de Adelaarshorst met AGOVV

Vrijdagavond de Apeldoornse buurman AGOVV op bezoek in de Adelaarshorst. Met deze wedstrijd keert de voormalig Eaglestrainer, Andries Ulderink, terug in de Adelaarshorst.
Andries: "Ik heb meer dan drie prachtige seizoenen beleefd bij de Eagles en een tijdlang ook erg goed gepresteerd.” Nog steeds kom ik er bijzonder graag en ik volg hun uitslagen ook met veel interesse. Ja, ik verheug me erg op de wedstrijd."
Ten Hag ziet AGOVV  gewoon als één van de 17 tegenstanders. "AGOVV eigenlijk boven verwachting goed. Er zit ook een heel goede spirit in het team en zij hebben een aantal spelers die kunnen verrassen."
Jarchinio Antonia keert terug in de basis van Go Ahead Eagles. Vorige week werd de door de griep gevatte vleugelaanvaller vervangen door Cas Peters, die nu weer naar de bank verhuist. Freek Heerkens is er nog niet bij. Hij ondervindt nog teveel hinder van een heupblessure. "Ik had gehoopt dat hij aan kon sluiten, maar hij is nog niet fit genoeg", aldus trainer Erik ten Hag.
De oefenmeester heeft proefspeler Máté Szolga (ex-FC Twente) in de wachtkamer gestationeerd. "Hij heeft zeker potentie. Maar op dit moment gaan we nog niet in hem investeren, we hebben hem net als Kevin Wattamaleo op de lijst gezet. Mogelijk komt hij voor na de winterstop of volgend seizoen in beeld."
Tegen AGOVV kan Go Ahead Eagles de derde competitiezege op rij boeken. Zeker omdat de top en subtop in de Jupiler League tegen elkaar speelt en dus punten laten liggen kan Go Ahead Eagles een mooie stap maken in het klassement.  De opstelling:
AGOVV  speelt in de ‘gebruikelijke’ opstelling. Dat betekent een viermansblok (Kaak, Pinarci, Klos en Bakx) op het middenveld, met Joey Godee en Romario Kortzorg als de spitsen. Het spelsysteem zal weer gebaseerd zijn op een snelle omschakeling, waarbij Godee en Kortzorg in de counter gevaar moeten stichten

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter