Van Diermen en Pedro vreemd genoeg weer op de bank

Go Ahead Eagles probeert maandagavond tegen Veendam het tij te keren met Michal Janota in de basis. Het is de enige wijziging in de basisopstelling ten opzichte van het team dat nipt met 2-2 tegen Almere City gelijk speelde. Vreemd genoeg laat Ulderink misschien wel zijn twee beste spelers Pedro en Van Diermen vanaf de bank beginnen. Wel krijgt Janota zijn plek terug ten koste van Joey Suk.Ulderink geeft de voorkeur aan Janota vanwege zijn wendbaarheid en zijn goede invalbeurt tegen Almere. "Het veld is hard en glad, daar kan Michal beter uit de voeten dan Joey'', zegt Ulderink. "Verder houd ik vast aan de opstelling van vrijdag. Ik wil niet teveel wisselen. We kregen vrijdag acht of negen kansen, het spel is niet slecht. Ik heb vertrouwen dat dat nu wel wordt omgezet in een goed resultaat.''
Dave Bus is nog geblesseerd en speelt niet. Naar verwachting is hij volgende week weer fit. Ook Gerritsen is weer op de weg terug. Resit Schuurman zal ook nu weer in de basis starten. In de voorhoede spelen Antonia, Van der Biezen en Vogelsang. De opstelling:
Veendam begint in Deventer met de zelfde basiselftal als hun laatste wedstrijd. Dit houdt in dat Angelo Cijntje fit genoeg is om te spelen. Veendam heeft verder Milos Malenovic op huurbasis overgenomen van FC Emmen. Malenovic zal op de bank plaats nemen mits hij wordt vrijgegeven door de bond.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter