Terugkeer Resit Schuurman kan alleen transfervrij

Go Ahead Eagles heeft Resit Schuurman een contract aangeboden voor twee seizoenen. De middenvelder/verdediger uit Deventer staat nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Heracles, dat een afkoopsom wil. Schuurman keert daardoor hoogstwaarschijnlijk aan het begin van volgend seizoen terug bij Go Ahead Eagles.
De Deventer club is niet van plan voor de 31-jarige middenvelder te betalen. "Daardoor speelt het pas voor volgend seizoen'', zegt trainer Andries Ulderink. "We willen Resit er graag bij hebben. We hebben nu een jonge ploeg en absoluut talentvolle ploeg, maar we missen ervaring."
Schuurman, die nog steeds in Deventer woont, speelde van 1997 tot 2001 al 100 wedstrijden voor Go Ahead Eagles. Hij verruilde in 2001 Go Ahead Eagles voor NEC. Via FC Twente en De Graafschap kwam hij anderhalf jaar geleden in Almelo terecht. Daar speelde hij tot nu toe slechts twee duels. Toch wil Heracles-voorzitter Jan Smit de bankzitter niet zonder vergoedingssom voortijdig laten vertrekken. In Almelo deden zowel voormalig trainer Gertjan Verbeek als de huidige trainer Peter Bosz zelden een beroep op Schuurman. In totaal kwam hij pas twee keer in actie voor de club.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter