Geen excuses om niet te winnen van Telstar

Go Ahead Eagles moet het maandag in het thuisduel met Telstar doen zonder Theo Vogelsang en Jonathan Vosselman. Vogelsang viel vrijdag geblesseerd tegen MVV uit met een enkelblessure, de ernst wordt later deze week duidelijk. Vosselman is geschorst na de gele kaart die hij vrijdag ontving. Daartegenover staat de terugkeer van Freek Heerkens en Koen van der Biezen, beide spelers zijn hersteld van de griep. Ook Michal Janota keert terug in de ploeg, hij was tegen MVV geschorst.
Of Heerkens en Van der Biezen ook meteen terugkeren in de basisopstelling liet trainer Andries Ulderink nog in het midden. Heerkens, die meer dan een week met griep op bed lag, zou zijn plek in de verdediging weer in kunnen nemen. Zodat Dennis Hollart als linksback de geschorste Jonathan Vosselman kan vervangen.
Theo Vogelsang wordt in de aanval in ieder geval vervangen door Luis Pedro. Vogelsang werd in Maastricht uit het veld geschopt. Bij hem werden een gekneusde enkel en verrekte binnenband van de linkerknie geconstateerd. Hoe lang hij absent is, is nog ongewis.
Go Ahead Eagles heeft al zes duels niet gewonnen en is teruggezakt naar plaats elf. "Het belang van de wedstrijd tegen Telstar is duidelijk", zegt Ulderink. "Er moet gewonnen worden als we nog iets willen dit seizoen." De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter