Ruud Wellenberg volgend jaar onder contract

Ruud Wellenberg is vanaf 1 juli contractspeler bij Go Ahead Eagles. De middenvelder van zondag eersteklasser SV Epe ondertekende een contract voor één seizoen bij zijn nieuwe werkgever. In de nieuwe overeenkomst is door Go Ahead Eagles tevens een optie opgenomen voor één seizoen extra. Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen trainde Wellenberg al meerdere keren mee met de selectie van trainer Andries Ulderink.
Hij studeert momenteel aan de Universiteit van Twente en zou echter zijn opleiding één jaar willen onderbreken om te kijken of er mogelijkheden zijn voor hem in het betaalde voetbal.
"Ruud studeert nu aan de Universiteit Twente'', vertelt trainer Andries Ulderink. "Hij maakt nu al grote stappen, maar hij overweegt een jaar zijn studie te onderbreken. Als hij dan elke dag meetraint en wedstrijden speelt denken wij dat het nog sneller vooruit gaat." Wellenberg is 23 jaar. Geen beletsel om nog zijn debuut in het profvoetbal te maken, zegt Ulderink. "Ik ken wel meer spelers die later succesvol het profvoetbal zijn ingestapt.''

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter