Ook volgend seizoen dezelfde staf

Go Ahead Eagles gaat definitief verder met hoofdtrainer Andries Ulderink. Zaterdag heeft de oefenmeester, evenals assistenten Michel Boerebach en Paul Bosvelt, zijn contract met één seizoen laten verlengen.
Voorzitter Edwin Mulder toont zich enthousiast over het aanblijven van de technische staf. "Wij zijn zeer tevreden over het functioneren van onze technische staf en zijn dan ook blij dat wij hen voor nog een seizoen hebben kunnen vastleggen. De trainers verrichten niet alleen goed werk, maar vullen elkaar ook goed aan. De onderlinge chemie en ook die met de spelersgroep is goed." Go Ahead Eagles sprak al eerder het vertrouwen uit in trainer Ulderink. Dat ook zijn assistenten, die beiden een verleden hebben in het betaald voetbal, aanblijven doet Mulder eveneens goed. "Ik vind het een goede zaak dat Michiel Boerebach en Paul Bosvelt hebben bijgetekend en we hopen binnenkort ook keeperstrainer Eric Weghorst een jaar langer aan de club te binden. Ook belangrijk is dat we Marc Overmars erbij hebben."
Ulderink zelf toont zich eveneens een blij mens nu de contractverlenging een feit is. Ondanks het feit dat het toekomstbeeld nog niet geheel duidelijk is. "De intenties die Edwin Mulder en Marc Overmars hebben uitgesproken zijn voor mij heel belangrijk en ik begrijp heel goed dat er op dit moment nog geen duidelijkheid kan worden gegeven over de mogelijkheden voor het komende seizoen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter