Contracten voor Schuurman, Suk en Klok

Resit Schuurman keert in de zomer van dit jaar terug bij Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles heeft zich voor de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van Resit Schuurman. De verdediger komt over van Heracles Almelo.
De 31-jarige Schuurman, woonachtig in Deventer, begon zijn profcarrière in het seizoen 1997/98 bij Go Ahead. Na vier seizoenen vertrok de speler naar eredivisionist NEC. Na drie seizoenen in Nijmegen speelde Schuurman achtereenvolgens voor FC Twente, De Graafschap en Heracles Almelo.
Bij Heracles is Schuurman in het bezit van een aflopend contract. Trainer Andries Ulderink:"Resit heeft ervaring, kent de club en is op meerdere posities inzetbaar. Zo'n speler kunnen we goed gebruiken. Het is bekend dat wij hem graag in de winterstop al wilden halen, maar dat bleek helaas om financiële redenen niet mogelijk."
De club lichtte ook de optie in de verbintenis van Joey Suk, waarmee de middenvelder nog tot en met 2013 onder contract staat.
Ook Gersom Klok tekent een profcontract voor een een seizoen, met een optie voor een nog een jaar. De aanvaller speelt dit seizoen op amateurbasis in de Adelaarshorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter