Khalid Kharami als testspelers tegen DOVO

De laatste test voor de hervatting van de competitie, zondag tegen Sparta, liep uit op een teleurstelling. Zaterdag-eersteklasser DOVO slaagde erin de ploeg van trainer Andries Ulderink op 1-1 te houden. Ook al spaarde Ulderink de meeste spelers, die zondag in de basis zullen starten; de elf die het in Veenendaal mochten doen, slaagden er (op een enkeling na) niet in te overtuigen.
In aanwezigheid van zo’n 300 toeschouwers ontspon zich een boeiend duel op de groene kunstgrasmat van Sportpark Panhuis. Trainer Andries Ulderink, geassisteerd door oud DOVO speler Michel Boerebach,  had een jonge ploeg in het veld gebracht. In de 32e minuut een aanval van Go Ahead Eagles over de linkerflank fraai afgerond door Luis Pedro, waardoor de ploeg met een 1-0 voorsprong mocht gaan rusten.In de tweede helft werd er  volop gewisseld. Dat ging dit keer beslist niet ten koste van het spel.  In de 71e minuut kwam DOVO gelijk door Daniël Kops.
Het laatste kwartier zette Go Ahead Eagles stevig aan om toch nog een overwinning te forceren. Er kwamen volop kansen, maar en de lat  en het uitstekende keeperswerk van doelman Arne Heneweer voorkwamen treffers. Zo eindigde dit oefenduel in een gelijke stand.
Khalid Karami, die als testspeler mocht mee doen, deed het in het hart van de defensie zeker niet onverdienstelijk. Hij vormde het centrum met de van Vitesse overgekomen Kevin van Diermen, die eveneens zijn eerste speelminuten in Deventer dienst maakte. Ulderink was over beide spelers tevreden en liet weten dat in de komende maanden vaker een speler uit het amateurvoetbal zal worden uitgenodigd. "We waren getipt over Khalid Karami, die bij JOS in Amsterdam speelt en eerder uitkwam voor RKC. Een speler die multifunctioneel inzetbaar is, als back, centrale verdediging en hij kan ook in een defensieve rol op het middenveld spelen. Ik vond 'm niet onverdienstelijk." Op de spelerslijst onbraken overigens Michal Janota en Wout Droste (beiden ziek). Ulderink verwacht het tweetal tijdig terug voor de wedstrijd van komende zondag tegen Sparta.
Opstelling: Jasper Heusinkveld; Diego Michiels (64. Jonathan Vosselman), Khalid Karami, Kevin van Diermen (70. Freek Heerkens), Sven Spekking; Glenn Kobussen, Ruud Wellenberg, Dennis Hollart; Gersom Klok (70. Jarchinio Antonia), Frank van der Zwan, Luis Pedro (70. Theo Vogelsang).

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter