Zowel Timon van Leeuwen als Ján Goga zijn welkom

De proefspelers Timon van Leeuwen en Ján Goga hebben een aanbieding van Go Ahead Eagles op zak. Het tweetal heeft tijdens hun stageperiode een goede indruk gemaakt op de technische staf.
Van Leeuwen heeft de mogelijkheid om voor twee seizoenen te tekenen bij Go Ahead Eagles. Dit contract zou dan na het huidige seizoen ingaan. "We zijn overtuigd van Timons talent. Hij kan als aanvallende middenvelder van links tot rechts uit de voeten", zegt trainer Andries Ulderink over hem.
Go Ahead Eagles wil de Slowaak Jan Goga eerst huren met een optie tot koop. Momenteel is hij nog eigendom van MFK Kosice, waar hij tot medio 2012 onder contract staat. "We hebben hem en zijn club aan aanbieding gedaan. Jan wil volgens mij wel op zijn knieën naar Deventer komen. Hij is een talentvolle speler, al heeft hij misschien nog wel een jaar nodig om klaar te zijn voor het grote werk."
"Ja, toch willen we hem graag hier naartoe halen. Ook om uitdrukking te geven aan ons beleid om jonge spelers met talent door te laten breken", aldus Ulderink over Jan Goga.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter