De nieuwelingen scoren de beide doelpunten

Go Ahead Eagles heeft de eerste wedstrijd van 2009 in winst omgezet.. Op het kunstgras van sportpark De Bezelhorst in Doetinchem werd Jong De Graafschap door twee late treffers verslagen (0-2).
In die startopstelling is een plaatsje ingeruimd voor nieuweling Jules Reimerink. Hij scoorde de openingstreffer in de 80e minuut door een voorzet van Invaller Marc Overmars.
Drie minuten later was de wedstrijd gespeeld. Testspeler Timon van Leeuwen, die tot eind van de week blijft meetrainen, haalde vanaf een meter of achttien doeltreffend uit: 2-0.
De overwinning was verdiend, want Go Ahead Eagles was met name in de tweede helft de bovenliggende partij. Voor rust hadden de Deventenaren moeite met de omstandigheden. Opstelling: Pasveer; Bus, Parnela (59. Bakkati), Maruanaya, Vosselman; Kieftenbeld (65. Van Leeuwen), Zuidam, Türk; Reimerink, Ahahaoui (65. Van der Wal), Çolak (65. Overmars).