Maikel Kieftenbeld door griep nog onzeker

Of Maikel Kieftenbeld zondag kan meespelen is de enige vraag bij Go Ahead Eagles voor de derby. De middenvelder herstelt van griep.
"Als het even kan is Maikel er gewoon bij", zegt trainer Andries Ulderink. Huurling Jules Reimerink maakt zijn debuut in het betaalde voetbal. Hij vormt de voorhoede met Achmed Ahahaoui en Halil Çolak. Als Kieftenbeld niet kan spelen, zakt zal mogelijk Sander Post als centrumspits zijn rentree kan maken.
Ulderink: "Ook Jeffrey Vlug of Rogier Wissink komen in aanmerking." Post is in vorm, bewees hij gisteren op de training. De Est genoot in de winterstop voor het eerst sinds lange tijd van vakantie en kwam scherp terug in Deventer.
Ulderink: "We hebben de afgelopen twee weken goed kunnen trainen. We hebben een nagenoeg fitte selectie. Frank Broers en Wout Droste hebben nog niet veel kunnen doen vanwege de veldomstandigheden. Zij zullen pas volgende week aanlsuiten zo verwacht ik. Voor nu: Laat zwolle maar komen"
Paul Bosvelt maakt zijn debuut als 'stagiaire-trainer' op de bank. De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Bus____ Parnelaa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam __ Kieftenbeld____ Türk


Reimerink____ __ Ahahaoui _____ _ AÇolak

Heel Overijssel kan de ‘IJsselderby’ op de voet volgen want TV Oost zendt deze kraker uit de Jupiler League zondagmiddag LIVE uit!

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter