Timon Van Leeuwen getest tegen De Graafschap

Feyenoorder Timon Van Leeuwen mag nog een aantal dagen meetrainen en krijgt wellicht morgen speelminuten tegen Jong De Graafschap. De middenvelder was echter lang geblesseerd aan zijn knie.
Andries Ulderink: ,,Je kunt zien dat hij er lang uit is geweest, maar aan zijn balvaardigheid kun je zien dat hij kwaliteit heeft.''
Geoffrey Knijnenburg traint vanaf vandaag weer met de selectie mee. In de winterstop ging de aanvaller door zijn rug. Frank Broers (terug van een enkeloperatie) en Wout Droste (slepende buikspierblessure) trainen nog niet mee. Het duo is nagenoeg hersteld, maar om elk risico uit te sluiten maken ze pas hun rentree als de velden weer bespeelbaar zijn.
Go Ahead Eagles speelt dinsdagmiddag de oefenwedstrijd tegen Jong De Graafschap op het trainingscomplex van De Graafschap: De Bezelhorst (aanvang 14.00 uur). Het kunstgrasveld op dat complex is sneeuwvrij en dus bespeelbaar.
De oefenwedstrijd zou gespeeld worden op het veld van Terwolde, maar dat veld is onbespeelbaar. Ook Jong Go Ahead Eagles oefent morgenavond op kunstgras; tegen WHC in het stadion van Heracles.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter