Zonder Jordy Zuidam ten strijde tegen RKC

Zonder aanvoerder Jordy Zuidam probeert Go Ahead Eagles vanavond RKC beentje te lichten. Zuidam zit een duel schorsing uit na zijn vijfde gele kaart. Bij winst is de vierdeperiodetitel mogelijk, al zegt trainer Andries Ulderink zich daar niet op te concentreren.
In de afsluitende training kreeg de Deventer ploeg een voorproefje van wat het vanavond te wachten staat. Op het hard bevroren en gladde veld was het oppassen geblazen.
"We hebben twee lastige tegenstanders; RKC en het veld", zei trainer Ulderink. "Ik heb op de training tijdens een achtervolging wel tien keer gezegd: 'Jongens, pas op'. Het kan echt link zijn. Het is afwachten hoe het veld er vanavond uitziet, maar ik verwacht dat er gewoon gespeeld wordt. Ik denk ook dat de KNVB de laatste wedstrijd van de periode hoe dan ook tegelijkertijd wil spelen."
Ulderink zegt niet bezig te zijn met het veroveren van de vierdeperiodetitel. "We zijn afhankelijk van anderen, dus moeten ons op onszelf richten. Van RKC winnen is lastig genoeg. Als een half uur voor tijd de standen op ander velden gunstig zijn, zullen we uiteraard de nodige maatregelen nemen."
Wissink zal waarschijnlijk de vervanger worden van Zuidam. Een ander optie waar Ulderink misschien wel voor kiest is om Wout Droste als rechtshalf te laten spelen. Hij trainde gisteren voor het eerst met de groep mee en is speelklaar.
"We proberen het elftal en speelstijl zoveel mogelijk te handhaven. We gaan niet gek doen omdat er ineens een ander berlang op de wedstrijd komt te staan. Pas als blijkt dat andere tussenstanden aanleiding geven zullen we kijken of we wat moeten forceren met alle risico's van dien" aldus Ulderink.
Vosselman is hersteld van zijn heupblessure. Hij trainde gisteren voor het eerst met de groep mee en is speelklaar.
De vermoedelijke opstelling:
Pasveer

Bus____ Parnelaa Maruanaya_ _ Vosselman

Kieftenbeld __ Wissink____ Türk


Reimerink____ __ Ahahaoui _____ _ AÇolak

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter