Door weer en wind, winst in Roosendaal

Een uitduel bij RBC Roosendaal met ex-Eagles Ars en Heije stond op het programma. Andries Ulderink kon geen beroep doen op Vosselman die toch teveel last had van een heupblessure. Wel keerde Kieftenbeld na een weekje griep terug in de selectie.
Go Ahead Eagles boekte de tweede uitzege van het seizoen. De Deventer ploeg daarvoor niet de sterren van de hemel te spelen. Uit een vrije trap schoot Halil Çolak zijn ploeg al vroeg naar de overwinning (0-1). In het vervolg bleef de ploeg bibberend overeind. Het gebibber kwam overigens van de stevig westenwind, niet vanwege het spel van de zwakke tegenstander.
Andries Ulderink: "Een prima begin. Meteen al een bal op de paal. Wel op een wat gelukkige wijze de 0-1 gemaakt. We hadden overigens wel vantevoren besproken dat Colak ook wel eens zelf een vrije trap mocht nemen en dat pakte mooi uit. Na de eerste 30 minuten hebben we niet meer echt gevoetbald. Als we iets slimmer hadden gespeeld hadden we het duel eerder kunnen beslissen. Al met al een verdiende, niet grootse zege."
Go Ahead Eagles liep net als vorige week wel tegen een reeks gele kaarten op, maar de punten zaten in de knip en houden de hoop op een sportief succesje levend.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter