Op bezoek bij het RBC van Sjoerd Ars

In de uitwedstrijd tegen RBC kiest trainer Andries Ulderink voor dezelfde basiself als afgelopen zondag. Middenvelder Maikel Kieftenbeld is net hersteld van de griep en trainde pas sinds woensdag weer mee. Afgelopen zondag was hij al wel fit genoeg om als supporter de wedstrijd te bekijken.
Rogier Wissink vormt daardoor weer het middenveld met Oguzhan Türk en Jordy Zuidam. Ondanks dat Wissink geen beste wedstrijd speelde afgelopen zondag, zeker niet in de tweede helft. Ulderink ziet dit anders. "Rogier heeft het zondag goed gedaan. Hij was voor de winterstop enkele weken ziek, waardoor hij nog geen hele wedstrijd aankan."
Jonathan Vosselman verliet gisteren voortijdig de afsluitende training. De linksback had last van een heupblessure en zocht uit voorzorg eerder de kleedkamer op. Naar verwachting kan Vosselman vanavond wel spelen. Op de langdurig geblesseerden Ceriel Oosthout, Luuk te Boekhorst (beide middenvelders revalideren in Zeist van een kruisbandblessure), Frank Broers en Kevin Siemelink na beschikt Ulderink over een fitte selectie. Broers en Siemelink werkten met fysiotherapeut Tim Glazenburg een looptraining af op het veld. Broers hervat wellicht volgende week de groepstraining na een enkeloperatie. Siemelink heeft nog langer nodig om te herstellen van een operatie aan zijn schouder. Kieftenbeld en Droste zullen dus waarschijnlijk vanaf de bank beginnen maar in de tweede helft wel invallen. De vermoedelijke opstelling:

Pasveer

Bus____ Parnelaa Maruanaya_ _ Vosselman

Zuidam __ Wissink____ Türk


Reimerink____ __ Ahahaoui _____ _ AÇolak

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter