De 4e periode binnen handbereik

Go Ahead Eagles kan morgen nog als winnaar van de vierde periode uit de bus komen. Het moet dan sowieso winnen van RKC.
Fortuna en zwolle mogen dan beide niet winnen in hun wedststrijd wat ook niet echt in de lijn van verwachtingen ligt.
Fortuna speelt thuis tegen Excelsior wat natuurlijk erg lastig is en er wel een wonder moet gebeuren wil Fortuna Sittard hier als winnaar uit de bus gaan komen. Mochten zij er toch in slagen om er een gelijkspel uit te peuren dan moet Go Ahead Eagles zorgen met twee doelpunten verschil te winnen van RKC.
Cambuur Leeuwarden krijgt zwolle op bezoek. Cambuur doet het de laatste weken erg goed en dat zwolle hier de volle winst zal pakken lijkt nagenoeg wel uitgesloten.
Het zal niet eenvoudig worden tegen RKC, zeker niet met een scheidsrechter als Reinold Wiedemeijer. Vorig jaar verloor RKC nog met 2-0 in de Adelaarshorst. "Felicitaties voor Go Ahead Eagles, mooi stadion, mooi team. Zelf baal ik echter verschrikkelijk." waren toen de woorden van Petrovic, de toenmalige trainer van RKC. De Waalwijkers waren toen net gedegradeerd uit de Eredivisie. Nu staan ze op een tweede positie in de Jupiler League. Echter als alles eens een keertje mee zou zitten kan het vrijdag toch nog wel eens een mooi feestje worden in de Adelaarshorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter